Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın hizmetını edinmek muhtevain meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını boşlama etmek veya amatörce davranmak güvenilir hatimelara vadi hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha yapı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 trup hiçbir kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça hakikat oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

ürkü pas sayesinde yürekerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona reva olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere usturuplu, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili selim uygulanarak montajlanmalıdır. 

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını sağlar.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe uygun şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı icazetını alarak imalat alışverişlemlerine esaslıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha sağlıklı bir meydan yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı bili alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolaylıkla ve dışarıya doğru açılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Report this wiki page