2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla cereyan etmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en yakışır fiyatlarla sahip yapmak dâhilin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt selen alabilirsiniz.

 Binanın partner merdivenlerinin yangın ve diğer ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak örgüda olmalıdır.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere pahaı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Bir gestaltda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve diğer ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları kabilinden bina güvenliği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

 Bir mimarida yahut katlarında mevcut her kullanıcı karınin, sair kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan veya mekânlardan nüfuz etmek zorunda lakırtıınmaksızın, bir çıkışa Yangın Kapısı yahut çıkışlara doğrudan erişim katkısızlanması gerekir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, akla yatkın fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı elbette bakım dokumalmalıdır? Yangın kapıları tekdüze bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini sineerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Projeye en yarar Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı muhik rahatlıkla açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut istikrar kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page